Campania „Fă ceva bun pentru Chișinău”, lansată de candidatul independent la funcția de primar al Capitalei, Silvia Radu, este una de succes. Datorită unui agent economic, într-un cartier din Capitală a fost amenajată o grădiniţă.
“Azi, împreună cu un agent economic, amenajăm o grădiniță: vopsim locurile de joacă, facem curat, încercăm să creăm un mediu mai plăcut copiilor. Campania „Fă ceva bun pentru Chișinău” merge mai departe. Încercăm să răspundem la cât mai multe din solicitările pe care dumneavoastră ni le trimiteți”, a postat Silvia Radu, pe Facebook.
“Politicienii au privatizat grădinițele. Noi încercăm să le facem mai frumoase.
În anii trecuți, politicieni iresponsabili au privatizat grădinițele. Nu le-a păsat de viitorul copiilor din Chișinău. Nimic nu a fost prea mult pentru politicienii din Consiliul Local”, a mai scris Radu.
Anterior, în cadrul aceleiași campanii, a fost amenajat un loc de joacă la Liceul ”Toader Bubuiog” din satul Bubuieci. Atunci, un alt om de afaceri a răspuns apelului Silviei Radu de a investi banii nu în campania sa electorală, ci într-un proiect util pentru locuitorii Capitalei și ai suburbiilor. De asemenea, a fost plantat un covor de flori în grădina publică Ștefan cel Mare.
”Sunt multe lucruri mici, care nu costă bani mulți, dar au o valoare enormă pentru locuitorii capitalei. Oamenii trebuie să rămână cu ceva bun după această campanie electorală. Candidaților care au ales să cheltuiască zeci sau sute de mii de euro pentru panouri și publicitate le spun că este încă timp să facă ceva bun și pentru oraș, nu doar pentru imaginea lor și a partidului, dacă într-adevăr vor să ajute oamenii”, a declarat anterior candidatul independent la funcția de primar de Chișinău, Silvia Radu.
Fotografia postată de Silvia Radu.
Fotografia postată de Silvia Radu.
Fotografia postată de Silvia Radu.
Fotografia postată de Silvia Radu.