Stare de alertă în orașul Edineț, dar și localitățile din preajmă, după ce un individ, despre care se presupune că ar avea dereglări psihice, a violat și omorât o tânără de 26 de ani. Cadavrul cu semne de moarte violentă a acesteia a fost depistat într-o gospodărie din oraș. Forțele de ordine au emis o orientare pe numele bănuitului în vârstă de 35 de ani, judecat anterior pentru omor cu deosebită cruzime, notează Realitatea.

Potrivit poliției, bănuit de comiterea crimei este Șaturin Victor Ștefan, născut pe 12 decembrie 1981, domiciliat pe strada Hotinului 119 din orașul Edineț, anterior judecat pentru săvârșirea infracțiunii – omor cu deosebită cruzime.

„În legătură cele menționate mai sus, în scopul stabilirii și reținerii persoanei bănuite, rugăm să întreprindeți următoarele:

  • Să orientați efectivul subordonat și alte surse de informație la stabilirea locului alfării și reținerii infractorului.
  • Să verificați autogările, gările feroviare, piețele, casele părăsite, locurile de agrement cu scopul reținerii infractorului”, se arată în directiva semnată de șeful Inspectoratului de Poliție Edineț, Alexandru Rusu, către conducătorii subdiviziunilor subodronate a Inspectoratului General de Poliție.

În caz de stabilire a locului aflării bănuitului sau reținere a acestuia, oamenii legii roagă să fie anunțați în mod de urgență la numerele de telefon: 0246-2-21-75 sau 060301708.