35_tnDouă cadavre, între care cel al deputatului Vladimir Rybak din partea partidului Batkivșcina (al fostului premier Iulia Timoșenko), au fost descoperite într-un râu în apropiere de orașul ucrainean Slaviansk, a confirmat marți Ministerul ucrainean de Interne, citat de agențiile de presă RIA Novosti și Unian.
Cele două corpuri au fost descoperite la 20 aprilie la periferia localității Slaviansk, de mai multe zile scena unei confruntări între susținătorii federalizării Ucrainei și forțele armate ucrainene.
„Identitatea uneia din victime a fost stabilită astăzi (marți). Acesta este Vladimir Rybak, deputat în consiliul municipal din orașul Gorlovka, din partea partidului Batkivșcina. Cele două victime au fost torturate, înainte de a fi înecate în stare de inconștiență”, a precizat ministerul într-un comunicat, potrivit agerpres.ro.
„Cauza morții ambelor persoane — traume combinate ca urmare a torturii și înecul acestora, aflați în stare de inconștiență”, menționează pe site-ul său Ministerul de Interne.
Sursa: Politik.md