Povestea ciudată a zestrei de sute de milioane de dolari a început în 2012, atunci când miliardarul din Hong Kong, Cecil Chao Sze-tsung, a făcut o ofertă iniţială de 65 de milioane de dolari, care a crescut ulterior la 180 de milioane, pentru orice bărbat dispus să o ia de nevastă pe fiica sa.

Gigi plănuia deja o nuntă în acel moment, cu o femeie numită Sean Eav, cu care se întâlnea deja de 9 ani. Fiica magnatului este lesbiană şi nu e absolut deloc interesată să se mărite cu niciun bărbat, scrie gandul.info.

Cecil a continuat, însă, să susţină că Gigi este singură, refuzând să-i accepte orientarea sexuală. După ce povestea a devenit virală, tânăra i-a scris o scrisoare tatălui ei, care a ajuns chiar să fie publicată în South China Morning Post.

 

Fata i-a scris o scrisoare tatălui și îi explică viața ei. Cu toate acestea, nu a apărut public niciun răspuns din partea lui Cecil Chao, acesta fiind cunoscut pentru exigenţele sale exagerate. Chiar dacă se pretinde un conservator de modă veche, miliardarul are copii cu trei femei diferite şi pare extrem de interesat să acapareze lumina reflectoarelor.