Scene incredibile, vineri seara, în sectorul Botanica al Capitalei. Un poliţist de la Batalionul de Reacţionare Operativă a fost înjurat şi agresat, după ce a încercat să aplaneze un conflict între soţi, informează Publika.

Bărbatul îşi bătea nevasta şi, supărat că poliţistul a intervenit, l-a lovit şi pe el. Pentru a-l calma pe agresor, oamenii legii au fost nevoiţi să-l încătuşeze.

Incidentul a avut loc în jurul orei 21:00, în urma unui conflict în familie. Ameţit de băutură, bărbatul în vârstă de 35 de ani a început să facă scandal. Văzând că nu are cum să-şi liniştească soţul violent, femeia agresată a solicitat ajutorul poliţiei.

Din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, ajuns la sediul poliţiei, scandalagiul abia reuşea să articuleze câteva cuvinte.

Individul violent riscă să fie sancţionat pentru nesupunere cu o amendă de la 40 la 60 de unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii cu o durată de la 30 la 60 de ore.

Şi asta nu e tot! Agresorul va fi cercetat şi pentru violenţă în familie. Această infracţiune se pedepseşte cu muncă neremunerată în folosul comunităţii cu durata de la 40 la 60 de ore sau cu arest contravenţional pe un termen de la şapte la cincisprezece zile.

MAI MULTE DETALII AFLAŢI DIN REPORTAJUL EMISIUNII „UNITATEA DE GARDĂ”, PE CANAL 3.