IMG_5196Ministrul Transporturilor şi Infrastructurii Drumurilor, Vasile Botnari, a participat astăzi la careul solemn dedicat începutului anului de studii, desfăşurat la Liceul Teoretic „M.Eminescu” din or. Străşeni.

Vasile Botnari le-a mulţumit  profesorilor, elevilor, şi părinţilor pentru invitaţia de a fi alături de ei la sărbătoarea Primului sunet de clopoţel. „Îmi face o deosebită plăcere să particip la acest careu solemn la şcoala unde eu am studiat. Aici este locul unde m-am format ca personalitate şi de unde am făcut primii paşi în viaţa de matur”, a spus Vasile Botnari.

Ministrul Transporturilor  le-a urat elevilor succese în procesul de studii, îndemnându-i să obţină cunoştinţe temeinice şi s-a adresat cu un cuvânt de recunoştinţă profesorilor pentru realizările obţinute. „Mă bucur să-mi revăd profesorii şi mă mândresc cu ei. Vă doresc, stimaţi dascăli, să aveţi în continuare energie şi putere să ne instruiţi copii. Noi toţi înţelegem că munca voastră este grea şi uneori dificilă din cauza multiplelor probleme cu care vă confruntaţi. Dar vă asigur că fiecare dintre noi o preţuieşte foarte mult şi vom face tot ce ne stă în puteri pentru a vă susţine”, a mai spus Vasile Botnari. 

Ministrul Transporturilor a remarcat că de aceste clase sunt legate multe amintiri frumoase şi a anunţat că a decis să contribuie la îmbunătăţirea bazei didactice a liceului. Vasile Botnari a transmis în dar şcolii în dar un  notebook, şi proiector de imagini.