Drumuriile reparate din satele raionului Edineț sunt folosite de tinerii însurăței pentru dansuri. Președintele raionului, Iurie Garas, a postat pe facebook un filmuleț în care arată cum era drumul din centrul satului Parcova în primăvară și cum este acum.
”Mulțumim oamenilor care se țin de cuvînt. Programul „Drumuri bune pentru Moldova” se realizeaă cu succes în toată țara, inclusiv în satul Parcova. Fiecare locuitor al satului Parcova apreciază mult efortul oamenilor care, prin fapte concrete, demonstrează ca Republica Moldova are viitor”, a scris Iurii Garas, într-o postare pe Facebook.
Mesajul din spotul video spune că, la festivalul pascal, deputatul Oleg Sîrbu a promis că programul ”Drumuri bune pentru Moldova” va ajunge și în această localitate. Și deja în toamnă, oamenii din Parcova încing hore pe drumul proaspăt asfaltat din sat.
Amintim că Programul „Drumuri bune pentru Moldova” prevede reabilitarea a circa 1200 de kilometri de drumuri locale. Suma totală a investițiilor este de 1,6 miliarde de lei. Banii vor fi alocați din Fondul Rutier – 500 de milioane de lei, și din Bugetul de Stat – 1100 de milioane de lei.

Mulțumim oamenilor care se țin de cuvînt.Programul "Drumuri bune pentru Moldova" se realizeaza cu succes in toată țara, inclusiv și în s.Parcova, rnul Edinet.Fiecare locuitor al s.Parcova apreciază mult efortul oamenilor care prin fapte concrete demonstrează ca Republica Moldova are viitor .

Publicată de Iurii Garas pe Vineri, 21 Septembrie 2018