Actualul candidat al blocului ACUM pe circumscripția 37, primarul satului Puhoi din raionul Ialoveni, Petru Frunze a corupt alegătorii în anul 2014, cărora le-a oferit pește înghețat în favoarea unui vot pentru Partidul Liberal Democrat din Moldova. Momentul a fost postat de către candidatul Partidului Mișcarea Populară Antimafie pe circumscripția națională, Ion Agreci.

Momentul în care mai mulți oameni (majoritatea de vârsta a treia) împărțeau peștele înghețat a fost surprins de către un trecător. Acesta i-a întrebat pe oameni cine le-a dat această „pomană”, la care aceștia au răspuns că este vorba de nimeni altul decât primarul localității, candidat pe listele PLDM, Petru Frunze.

Declarațiile Maiei Sandu cu privire la „faptele minunate” realizate de candidatul blocului ACUM, Petru Frunze, combinate cu imaginile în care bătrânii încearcă să-și rupă o bucățică de pește din cheagul de gheață par a fi penibile cel puțin.

Onesta și corecta Maia Sandu își umple stejarul cu mafia PLDM-ista la care a făcut parte și ea în 2014 atunci când ANTIMAFIE strigau in gura mare la concertele lor de milioane Jos Mafia!

Publicată de Ion Agreci pe Duminică, 10 februarie 2019