Celebrul moldovean stabilit cu traiul în SUA, Jăka Banditu’ (Eugeniu Cheptănaru), a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în care se arată înfuriat la culme de comportamentul extremist al liderei PAS. Mai jos vom reda nemuțumirea sa, dar VĂ AVERITIZĂM CĂ LIMBAJUL ESTE NECENZURAT, transmite telegraph.md.

Inițial Jaka Banditu’ a vrut să stea de o parte în această campanie electorală, să nu se implice absolut deloc, dar îi este greață de experiența care a avut-o după ce a privit un video pe Facebook cu Maia Sandu. De aceea a decis să reacționeze în consecință. „În afara de câteva videouri pe care le-am văzut neintenționat, nu urmăresc nimic legat de alegeri, am un profil pe facebook, unde o am în druji pe mama și femei-mea numa și alți 3 druji, atât. Nu-s abonat la pagini de ștori și nici nu vreau… în fine, nu despre asta e vorba”, scris Jăka Banditu’.

Aceasta spune că a văzut că cineva a dat share la un video cu Maia Sandu, în care lidera PAS „cu ibala speriată ca de tun, zice să nu-l votați pe Alin Patron, pentru că, aista ar fi afiliat cu PD și ei au dovezi. Bun, pân aiși îi tot za*bisi, până am văzut că cineva a dat share la un live cu Alaiba, candidatul PAS. Intru eu la el pe live și îl întreb – care-s dovezile? La care el, zice – păi, nu exact dovezi, sunt doar presupuneri personale (!), dar sunt foarte cercetate… apușoară, cu alte cuvinte. Îl întreb iar – de când îs presupunerile personale dovezi? La care, aista zice – nu, ele nu pot fi considerate ca dovezi, dap eu nici n-am zis așa, asta tu amu ma învârtești, pentru că ești troll… eu, s*ka, troll?!?!? Da nu menya nah*i!!!”, a scris Jăka furios.

Amenințări de la Alaiba Dumitru

AMENINȚĂRI de la candidatul DUMITRU ALAIBA”Dacă vrei să cunoști un om cu adevarat, dă-i putere!” Eu pot doar să bănuiesc ce are Alaiba în vedere prin aceste amenințări. Voi ce credeți, dragi prieteni din SUA și Canada?Hai să vă zic ce cred euConsider că Alaiba, prin faptul că scrie că o să îmi arate ”după alegeri” unde îmi e locul, își arată fața de om îngust la minte. Amenințări redate printr-un limbaj bandidesc din anii 90. Închipuiți-vă că el ajunge deputat în Parlament. Moldova va avea un ”demnitar” cu calități și valori combinate de la Plahotniuc, Filat și Voronin. Mai închipuiți-vă că acest individ, a fost Șeful Consiliului Economic pe lângă Prim Ministru atunci când nănașul lui din prima căsătorie, Victor Bodiu primea indicații de la Filat să pună la cale distrugerea Băncii de Economii și ulterior furtul miliardului. Toți știu cum se câștigă tendere în Moldova și închipuiți-vă că firma URALIS SRL a părinților candidatului Dumitru Alaiba a câștigat contracte de peste 67 MILIOANE LEI cu statul în 2016-2018, perioadă în care fiul lor o făcea pe luptătorul cu Plahotniuc.Stimați prieteni din SUA și Canada,Îmi pare rău că această campanie a devenit atât de murdară din cauza la așa un individ ca Dumitru Alaiba. La fel, îmi pare rău pentru limbajul vulgar de ”gopnik” folosit de Alaiba care sunteți nevoiți să-l vedeți, dar consider că trebuie să cunoașteți despre aceste amenințări.Prieteni, faceți alegerea corectă pe 24 februarie și nu votați ”gopnici”

Publicată de Alexandrin Patron pe Joi, 21 februarie 2019

„Să-mi sugă p*la tot blocu lor și toți lașpeșii pe care dalb*iobu ista i-o convins de ceva!!! Ei când n-au răspunsuri, una-doua și zic “troll”, “postaci”… f*tu-vă-n gură de intelectuali borâți!!! Aista (Alaiba) să vă reprezinte interesele? Lu’ aista i-i p*hui de voi waaaaay!!! La p*la vă vede, din start. Atât! Mă scuza’i, trebuia s-o zic”, a spus internautul.

„Nu, asta nu-i agitație electorală, prosta mă simt loh, că am putut vreo dată să mă asociez cu așa personaje ca Maia Sandu… mi-i greață de mine! Votați cu cine vreți, dar gândiți-vă cu capul și nu cu c*rul!”, a mai spus Jăka Banditu’.

Nu am putut încărca huineaua asta pe IGTV, că-i mai lungă de 10 minute… dar, oricum ar fi, bag eu pula-n alegerile voastre!!!Toți ca toți, dar Maia nu e decât un Iurie Roșca, al generației galbene. Îmi pare rău, că am urlat vreo dată în susținerea ei! Oameni buni, beliți ochii, altfel – o să beliți pula. Atât!#TotDinViata

Publicată de Jăka Banditu' pe Vineri, 22 februarie 2019