Liderul PPDA din Ungheni, Gheorghe Peltic a fost fluierat duminică în timpul unei întâlniri cu cetățenii care l-au acuzat că-și promovează interesele persoanele și ale unui partener de afaceri care a îngrădit o stradă din localitate pentru a-și deschide terasă.

Gheorghe Pelttic a încercat să organizeze duminică o întrunire cu cetățenii, la care au venit câteva zeci de persoane însă nu să asculte discursurile sale dar să-i ceară socoteală pentru că în loc să promoveze interesele orașului, el are grijă de cele ale unui partener de-al său

„Mincinos! duci oamenii în eroare! Tu aperi interesul prietenului tău care a pus scaune pe trotuar și și-a făcut terasă”, l-au apostrofat unghenenii. „Să dea Domnul să vaeți atâția bani poate vă-ți sătura vreodată”, a strigat o femeie.

Duminică, liderii PPDA au fost huiduiți și la Dondușeni. La Climăuți, oamenii i-au luat „în furci” pe Andrei Năstase, Alexandru Slusari și alți membri de frunte ai PPDA pentru faptul că nu se gândesc la oameni dar se conduc de propriile interese.