Liderul Partidului Democrat din Moldova, Vlad Plahotniuc, promite pușcărie celor care au furat, în pofida relațiilor pe care le au. Într-o secvență video din înregistrarea Congresului PDM care a avut loc sâmbătă, Plahotniuc spune că a venit timpul ca nimeni să nu se mai simtă protejat în timp ce comite ilegalități, iar astfel țara va avea de câștigat.

„Nimeni nu trebuie să se mai simtă protejat atunci când face inegalități, trebuie să înțelegem că vine vremea tuturor celor care fură să stea la pușcărie, indiferent de relațiile sau blatul care-l are. Noi ca partid vom avea de câștigat, la fel și țara noastră. Vor pierde, însă, populiștii, măscăricii politici, care încă își imaginează că prin discursuri frumoase vor amăgi oamenii. Vor pierde cei care s-au obișnuit să manipuleze cu oamenii la proteste violente sau pe rețele de socializare”, a declarat Plahotniuc.

Reamintim că sâmbăta aceasta a avut loc Congresul VIII al Partidului Democrat din Moldova care a reunit peste 1000 de reprezentanți ai formațiunii din toate raioanele, dar și numeroși oaspeți de peste hotare. În cadrul acestuia, Vlad Plahotniuc a fost ales prin vot unanim noul Președinte al PDM. Acesta a recunoscut că a hotărât să-și înainteze candidatura după nenumărate insistențe din partea colegilor de partid.