În nordul ţării va ploua. La Briceni şi Soroca, termometrele vor arăta 23 de grade, iar la Bălţi cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 25 de grade, iar la Tiraspol 26. La Leova vor fi 27 de grade. La Comrat şi Cahul maxima va ajunge până la 28 de grade, transmite Evenimentul.md cu referire la Democracy.md

 Capitala se va bucura de temperaturi până la 26 grade. În următoarele zile vremea se va răci. Maximele vor oscila între 12 şi 15 de grade, iar minimele vor varia între 6 şi 11.

În cea mai mare parte a Europei, cerul va fi variabil. La Madrid termometrele vor indica 27 de grade, iar la Paris şi Londra vor fi 14 grade. La Berlin va fi cu un grad mai puţin. În capitala Italiei vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra 24 de grade.

La Praga şi Varşovia meteorologii prognozează 12 grade, iar la Viena şi Belgrad 14 grade. La Budapesta sunt anunţate 15 grade. La Bucureşti maxima va fi de 30 de grade. La Atena nu va fi mai cald de 27 de grade, iar la Ankara se aşteaptă 28 de grade. La Kiev vor fi valori de 24 de grade, iar la Moscova 19 grade.