Liderul PDM, Vlad Plahotniuc, este încântat de atmosfera de vis, de la concertul grandios din Nisporeni, din noaptea de Revelion.

„A fost o noapte minunată și o atmosferă cu adevărat specială la Revelionul nostru din Nisporeni. Am petrecut anul cu tradiții frumoase moldovenești, cu bucurie multă și zâmbete sincere, pe care ȋmi doresc să le păstrăm tot anul acesta. Sper că 2019 v-a găsit și pe voi alături de oamenii dragi, cu voie bună și cu noi planuri de viitor.

Să avem un an bun!”, a scris Vlad Plahotniuc, într-o postare pe Facebook.

Amintim că la evenimentul organizat cu sprijinul preşedintelui Partidului Democrat, Vlad Plahotniuc, s-au adunat mii de oameni din raionul Nisporeni, dar și din alte regiuni ale țării.

Tonul petrecerii a fost dat de orchestra fraților Advahov, care i-a acompaniat pe Nicolae şi Isidor Glib, Igor Rusu, Maria Iliuţ şi ansamblul „Crenguța de iederă”. Cu un recital de excepţie a venit şi interpreta Natalia Gordienco.

Ulterior, pe ritmul urăturilor celor de la Zdob și Zdub, pe scenă au fost aduse pluguri, semn de belşug pentru anul 2019. Atmosfera a fost încinsă şi de SunStroke Project.