Ex-președintele Vladimir Voronin l-a luat peste picior pe liderul PL, Mihai Ghimpu, numindu-l „specialist pe municipiu”. Reacția vine după ce Voronin a fost solicitat de jurnaliști să comenteze numirea în funcție de primar general interimar a Silviei Radu. Liderul PCRM i-a îndemnat pe jurnaliști să ceară opinia lui Mihai Ghimpu.

„Asta duceti-va la Ghimpu, el e specialist pe municipiu. Nu am nicio părere, pentru că noi nu participăm la aceste lucruri. Acestea sunt problemele CMC și a celor care organizează aceste evenimente în CMC. În general, în Chișinău trebuie de schimbat foarte mult.

Care o sa fie succesul, o să vedem, dar trebuie de schimbat foarte mult, radical de schimbat și dacă tot s-a limitat numai la numirea unui sau altul viceprimar, nu o să se schimbe nimic, acolo toată primăria trebuie de fugărit, asta așa, mai simplu explicat. Acolo toți sunt implicați în ceva, în chestii de corupție, de interese și așa mai departe”, a declarat fostul președinte Vladimir Voronin, citat de PRO TV.