BERBEC: Sunteţi foarte binedispus şi aveţi chef de lucruri noi. Cu toate acestea, riscaţi să vă izolaţi, de aceea fiţi mai sociabil şi mai deschis.

TAUR: Este o zi favorabilă călătoriilor şi câştigurilor financiare. Îndrăzneala ar putea să vă conducă spre reuşite în afaceri şi succese în plan social.

GEMENI: Astăzi sunteţi puţin inhibat, motiv pentru care puteţi avea dificultăţi de comunicare. Evitaţi ieşirile cu prietenii şi, mai ales, cu persoanele importante.

RAC: Dimineaţă, colegii şi familia fac eforturi să vă scoată din starea de nervozitate care vă face de nerecunoscut. Ar putea fi de vină oboseala acumulată sau problemele financiare care vă frământă.

LEU: Este o zi favorabilă întâlnirilor cu prietenii. Puteţi face investiţii pe termen lung. Spre seară vă întâlniţi cu persoane foarte aproapiate.

FECIOARĂ: Astăzi simţiţi nevoia să schimbaţi ceva sau să faceţi lucruri noi. Este o zi favorabilă relaţiilor sentimentale şi treburilor casnice.

BALANŢĂ: De dimineaţă vă năvălesc multe probleme pe care trebuie să le rezolvaţi, dar aveţi suficientă energie pentru a le face faţă. S-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi de natura financiară.

SCORPION: Lăsaţi-o mai uşor cu munca şi aplecaţi-vă mai mult spre problemele sentimentale. Amânaţi proiectele de afaceri pentru că s-ar putea să pierdeţi o sumă importantă!

SĂGETĂTOR: De dimineaţă aveţi ocazia să demaraţi o afacere. Nu vă pripiţi. Mai analizaţi şi cântăriţi totul două-trei zile înainte de a lua o hotărâre! Astazi sunt favorizate relaţiile cu partenerul de viaţă.

CAPRICORN: Nu sunteţi prea comunicativ, motiv pentru care relaţiile sociale şi sentimentale pot avea de suferit. Aţi putea începe o nouă afacere de pe urma căreia veţi avea de câştigat.

VĂRSĂTOR: Sunteţi într-o formă intelectuală deosebită. Aveţi succes în activităţile legate de familie şi cămin. Stabiliţi-vă clar priorităţile.

PEŞTI: Simţiţi nevoia să vorbiţi cu o persoană de sex opus, despre problemele dumneavoastra sentimentale. Este posibil să credeţi că sunteţi neglijat.

Publika.md