Mai mulți voleibaliști moldoveni vor participa la un turneu din Galați

0

Primăria municipiului Galați, împreună cu Clubul Sportiv Municipal Galați organizează un turneu de volei, care se desfășoară sub egida Federației Române de Volei (FRV) și este acreditat de Confederația Europeană de Volei (CEV) și Federația Internațională de Volei (FIVB).

Echipe atât din România, cât și din străinătate, precum R. Moldova, Ungaria, Serbia și Liban se vor lupta pentru un loc pe podium și premii substanțiale în bani. Competiția se adresează jucătorilor profesioniști și nu numai, care vor concura pentru titlul de campioni în meciuri intense, pline de suspans și adrenalină și vor da tot ce e mai bun pentru un spectacol de calitate și o experiență inedită, transmite evenimentul.md cu referire la Libertatea.ro.

Astfel, echipele vor juca după regulile Federaţiei Internaţionale de Volei, într-un sistem eliminatoriu – echipa care câştigă înaintează în clasament, echipa care pierde mai are şansa unui ultim meci. Dacă îl pierde, iese din competiţie, dacă îl câştigă, înaintează pe tabelul competiţional. În final, vor rămâne doar patru echipe care vor juca finală mică şi finală mare.

Meciurile se vor juca pe sistemul „cel mai bun din trei” ( 2/3 seturi). În caz de egalitate de seturi 1-1, câştigă cel care ia al treilea set. Primele două seturi se vor juca până la punctul 21, cu diferenţă de două puncte, fără punct limită. Dacă este cazul, al treilea set se va juca până la 15, tot cu două puncte diferenţă.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.