O tânără care a rămas fără o mână și un picior are nevoie de ajutor

0

O tânără are nevoie urgentă de ajutor după ce, la doar cinci ani, a pierdut o mână și un picior într-un incendiu devastator. Ana Negrei cere sprijinul public pentru a urma un tratament în Germania, care îi va oferi proteze noi, fără dureri, și îi va reda libertatea de mișcare. Intervenția costă 120.000 de euro, o sumă care depășește posibilitățile ei financiare.

„Când aveam doar 5 ani, un incendiu devastator mi-a schimbat viața pentru totdeauna, lăsându-mă fără mâna și piciorul stâng. Aceasta nu a fost doar o pierdere fizică, ci și o provocare enormă pentru mine, una cu care m-am confruntat zi de zi. Cu toate acestea, am reușit să-mi găsesc puterea interioară și să învăț să trăiesc cu protezele care mi-au oferit mobilitatea necesară.

Din păcate, aceste proteze îmi cauzează durere și disconfort constant, limitându-mi bucuria de a trăi și de a mă bucura de lucrurile simple. În ciuda dificultăților, am continuat să lupt pentru a-mi recăpăta independența și pentru a trăi o viață cât mai normală.

Acum, am ocazia să fac un pas important înainte. Am găsit o clinică în Germania care poate crea proteze mult mai avansate, care nu doar că ar elimina durerea, dar mi-ar reda și libertatea de mișcare de care am atât de mare nevoie. În octombrie voi pleca la această clinică, iar costul total al tratamentului, incluzând protezele, transportul și toate cele necesare, va fi de 120.000 €, o sumă care, din păcate, depășește posibilitățile mele financiare.

De aceea, vă rog din suflet să mă ajutați. Orice contribuție, fie ea mică sau mare, este un pas uriaș pentru mine în direcția unei vieți mai bune. Dacă nu aveți posibilitatea de a dona, vă rog să distribuiți acest mesaj pentru a ajunge la cât mai multe persoane care ar putea să mă sprijine”, este mesajul Anei Negrei.

Cei care vor să doneze, o pot face utilizând următoarele date bancare:

Donații în euro:

  • Ana Negrei
  • Nr.card : 5188 9402 8301 8778
  • BIC: MOLDMD2X
  • IBAN : MD63ML022590000000224396

Donații în lei:

  • Ana Negrei
  • Nr.card : 4028 1202 1063 1509
  • BIC: MOLDMD2X
  • IBAN: MD15ML022590000000224387
S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.