Ion Ceban îndeamnă la precauție: „„Stați acasă dacă nu e necesar să vă deplasați prin oraș”

0

Primarul General, Ion Ceban, îndeamnă locuitorii și oaspeții Capitalei să fie precauți în următoarele zile, ținând cont de avertizările Serviciului Hidrometeorologic de Stat privind Codul Galben/Portocaliu de instabilitate atmosferică.

Prin intermediul unui mesaj pe rețelele de socializare, edilul a precizat că serviciile speciale din cadrul Primăriei Chișinău sunt deja în teren, pentru a evita situațiile neplăcute.

„Echipele muncesc în teren, în această etapă, dar ceea ce vrem să vă rugăm foarte mult este să evitați zonele cu risc sporit de inundații, și anume: străzile Inculeț, Calea Ieșilor, Albișoara. De asemenea, vă rugăm să aveți grijă cum parcați mașinile, pentru a evita deteriorarea lor în urma căderii crengilor sau chiar a arborilor. Dacă nu există o necesitate stringentă de a vă deplasa prin oraș, vă rugăm foarte mult să stați acasă”, a fost mesajul lui Ion Ceban adresat comunității.

Referindu-se la situația gravă din România, în urma ciclonului care a afectat și Republica Moldova, Primarul General a spus că municipalitate va depune maxim efort pentru ca Chișinăul să treacă cu bine peste aceste intemperii.

Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis vineri, pentru următoarele zile, Cod Galben/Portocaliu de instabilitate atmosferică. Avertizarea, care a început în această dimineață, inclusiv la Chișinău, prevede ploi torențiale, pe alocuri foarte puternice, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului.

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.