Judecătoria Ungheni a găzduit vizita unui grup de studenți la medicină

0

La 3 octombrie curent, Judecătoria Ungheni a găzduit vizita unui grup de studenți, anul I și IV din cadrul Colegiului de Medicină din Ungheni.

Turul ghidat prin edificiul instituției a fost condus de către Anna Lari, șefă al Secretariatului în cadrul Judecătoriei Ungheni, unde vizitatorii au explorat o sală de judecată pentru examinarea cauzelor penale și una pentru examinarea cauzelor civile, holurile pentru așteptare, spațiile special amenajate pentru copii, secțiile și serviciile din cadrul instanței, camera de audierea a minorilor, dar și spațiile pentru deținerea incuplaților.

La fel, oaspeții au fost familiarizați cu activitatea zilnică a angajaților judecătoriei, cu regulile generale de acces și conduită într-o instanță de judecată, cu serviciile prestate și importanța unor condiții și standarde cât mai înalte pentru înfăptuirea unei justiții echitabile și accesibile.

Acest eveniment a fost realizat cu scopul cunoașterii instituțiilor juridice și activitatea acestora din municipiul Ungheni.

sursa

S-ar putea să-ți placa și
Lasă un comentariu

Your email address will not be published.