200 de elevi și profesioniști au participat la „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”

Primăria Municipiului Chișinău și Uniunea Juriștilor din Moldova au organizat un eveniment excepțional: primul semimaraton al profesiilor juridice din Chișinău „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”.

Prezent la eveniment, Primarul General, Ion Ceban, a declarat că, Primăria Capitalei susține toate tipurile de sport, cel profesionist si cel de amatori.

„Susținem și încurajăm cât mai multe evenimente care promovează modul sănătos de viață și așa vom continua. Astăzi au participat și foarte mulți colegi de la Primăria Chisinau”, a spus edilul.

De asemenea, la „Legal Half-Marathon Chișinău 2024”, au participat circa 200 de elevi ai școlilor sportive și liceelor din Capitală.

„Este o buna posibilitate de a face sport și de a petrece timpul frumos alături de colegi sau familie”, a subliniat Ion Ceban, care, în context, a urat ca semimaratonul să devină o tradiție internațională, să fie organizat la Chișinău sau în alte locații, care să atragă atât vizitatori, cât și sportivi de pretutindeni.

„Legal Half-Marathon Chișinău 2024”, care cuprinde mai multe probe de alergare atât pentru copii, cât și pentru maturi, inclusiv sportivi profesioniști, se desfășoară în Piața Marii Adunări Naționale. Astfel, până la ora 18:00, traficul rutier va fi suspendat pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, tronsonul cuprins între str. Mihai Viteazul și str. Ismail, inclusiv la traversarea intersecțiilor pe tronsonul nominalizat.

capitalamaraton
Comments (0)
Add Comment