Agenda sportivă a Chișinăului: Competiții de box, atletism, polo pe apă și ciclism în acest weekend

Continuă evenimentele sportive programate pentru această primăvara, în municipiul Chișinău. Astfel, informează Primăria Capitalei, sâmbătă și duminică, 24-28 aprilie, în oraș vor fi organizate cinci mari competiții sportive.

Mai exact, miercuri, 24 aprilie, a debutat Campionatul deschis al municipiului Chișinău la box printre juniori II (a.n.2010-2011) și juniori I (a.n.2008-2009), turneu care se va desfășura la Complexul sportiv Manejul de Atletică Ușoară, sala de box a Școlii sportive de box, lupte libere și kickboxing și care va aduna 160 de tineri boxeri din întreaga țară.

Totodată, vineri, 26 aprilie, la Stadionul „Dinamo” din Capitală, se va desfășura Campionatul municipiului Chișinău la atletism, rezervat categoriilor de vârstă juniori I (a.n. 2005-2006), juniori II (a.n. 2007-2008), juniori III (a.n.2009-2010), competiție la care vor participa 250 de sportivi.

De asemenea, în perioada 26-28 aprilie, va avea loc Campionatul deschis al municipiului Chișinău la polo pe apă, rezervat categoriei de vârstă U13, precum și Turneul Internațional „Chișinău Rhythmic Stars”. Prima competiție, care va avea loc la Bazinul Școlii Sportive Specializate de polo pe apă Nr. 4, va aduna opt echipe (120 de copii) din Republica Moldova și Ucraina, în timp ce a doua, organizată la Futsal Arena – FMF, va alinia 300 de gimnaste din Republica Moldova, România, Ucraina, Israel, Irlanda, Austria și Luxemburg.

Cireașa de pe tort va fi însă competiția de ciclism „Velohora”, ediția 2024. Evenimentul, gratuit pentru toți participanții, va include o cursă de ciclism (21,1 km), prezentări de trucuri pe biciclete în zona de activități în Piața Marii Adunări Naționale, sesiuni de informare și organizarea unui sondaj cu privire la utilizarea transportului alternativ.

Așadar, dacă ești un pasionat al sportului și vrei să te bucuri de frumusețea acestui domeniu, nu pierde timpul și mergi în weekend la una sau toate competițiile sus-menționate, fie în calitate de participant, fie în calitate de suporter.

agenda sportiva
Comments (0)
Add Comment