Anunț important: Detalii despre publicarea rezultatelor sondajului sociologic

În următoarele ore, vor fi publicate treptat rezultatele sondajului sociologic realizat de compania de cercetări politice și consultanță Intellect Group. Publicarea rezultatelor va fi etapizată pentru a menține interesul și a oferi informații relevante la fiecare pas.

Informații despre sondaj

Sondajul s-a desfășurat în perioada 8 – 17 iulie 2024 și a inclus un eșantion de 986 de adulți cu vârsta peste 18 ani, cu drept de vot. Eșantionul este reprezentativ pentru populația totală a Moldovei, cu excepția Transnistriei, distribuită pe sexe, regiuni și tipuri de localitate (urban/rural), conform datelor Biroului Național de Statistică și rezultatelor alegerilor din Moldova. Marja de eroare a sondajului nu depășește ±3,1 puncte procentuale.

Temele analizate

În cadrul sondajului, au fost analizate o serie de întrebări importante și actuale pentru cetățenii Moldovei, printre care:

  • Care sunt ideile și propunerile susținute de majoritatea populației?
  • Ce aspecte sunt cele mai importante pentru cetățeni în alegerea unui candidat?
  • Cum evaluează alegătorii activitatea partidelor politice?
  • Se va desfășura referendumul din 20 octombrie 2024?
  • Și-au decis alegătorii opțiunile pentru viitoarele alegeri?
  • Ce sentimente și emoții provoacă diferiți candidați în rândul populației?
  • Ce emoții pozitive ar trebui să provoace un candidat și ce sentimente negative trebuie evitate?

Obiectivul sondajului

Sondajul a fost realizat pentru a evalua situația politică, socială și psihologică din țară, oferind o imagine clară asupra stării de bine a locuitorilor din Moldova. Participanții provin din diverse grupuri de vârstă și din medii urbane și rurale, iar chestionarul a fost disponibil în trei limbi, permițând respondenților să aleagă versiunea dorită.

În finalul seriei de publicații, vor fi prezentate ratingurile de încredere în candidații politici care și-au exprimat dorința de a participa la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024. Rămâneți alături pentru a nu pierde informații importante și pentru a fi la curent cu stările și preferințele cetățenilor Moldovei!

Comments (0)
Add Comment