Candidatul la prezidențiale Vasile Tarlev critică starea economiei: Este distrusă, nimeni nu se ocupă de ea

În cadrul emisiunii ““>VIS A VIS“, candidatul la prezidențiale, Vasile Tarlev, a subliniat importanța menținerii neutralității Moldovei și a creativității în abordarea economică a țării.

Vasile Tarlev a declarat că Moldova trebuie să rămână o țară neutră, fără a se alătura blocurilor militare, și să creeze condiții unice în economie.

„Moldova trebuie să rămână o țară neutră. Statul nu trebuie să adere la blocuri militare, ci ar trebui să creeze condiții unice în economie,” a spus fostul prim-ministru, subliniind că Moldova se află într-o poziție specială, fiind atât membră a CSI, cât și candidată pentru aderarea la Uniunea Europeană. „Moldova ar trebui să creeze condiții atractive pentru atragerea investițiilor din ambele părți,” a adăugat el.

Cu toate acestea, fostul prim ministru a criticat starea actuală a economiei naționale, menționând că aceasta este lăsată în voia sorții.

„Economia este distrusă, nimeni nu se ocupă de ea, investitorii nu vin, investițiile și exporturile scad, în timp ce migrația, mortalitatea și datoria externă cresc,” a conchis acesta.

vasile tarlev
Comments (0)
Add Comment