Ceban:„Primăria Chișinău se bucură de o colaborare fructuoasă cu Primăria din Viena”

Primarul general al Chișinăului, Ion Ceban, a revenit recent din Viena, Austria, unde a participat la cea de-a XIII-a ediție a Forumului anual al Strategiei Europene pentru Regiunea Dunării. În cadrul acestui eveniment, primarul a avut ocazia să discute cu numeroși primari din diverse orașe și capitale, prezentând viziunea Chișinăului cu privire la proiectele de dezvoltare, provocările actuale și planurile de viitor.
„Am discutat cu foarte mulți primari de orașe și capitale, am prezentat viziunea Chișinăului referitor la proiectele de dezvoltare, provocările care au loc și viziunile de viitor. Am mulțumit primarului de Viena, Michael Ludwig, pentru ospitalitate și pentru invitații,” a declarat Ion Ceban.

Primăria Chișinău se bucură de o colaborare solidă și fructuoasă cu Primăria din Viena în diverse domenii. „Primăria Chișinău are o colaborare frumoasă cu primăria din Viena în diverse domenii și ne bucurăm că putem fi parteneri și să avem o relație frumoasă cu unul din cele mai cotate după standardele de dezvoltare urbană orașe din lume,” a adăugat primarul.

Ion Ceban a exprimat recunoștința pentru sprijinul oferit de Viena în ultimii ani și și-a exprimat dorința de a continua să dezvolte noi proiecte împreună. „Am mulțumit pentru suportul oferit pe parcursul ultimilor ani și vom continua să dezvoltăm noi proiecte împreună,” a subliniat el.

ceban
Comments (0)
Add Comment