Cele mai bune din Moldova: Trei campioane olimpice vor încânta publicul la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”

Trei dintre sportivele care ne vor reprezenta țara la „Jocurile Olimpice 2024” de la Paris, vor fi prezente sâmbătă, 8 iunie 2024, în Parcul „La Izvor”, la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”. Despre acest lucru a anunțat, astăzi, Primarul General Ion Ceban.

„Vă invităm să luați parte la acest eveniment unic, unde veți avea ocazia să întâlniți și să vă inspirați de la campionii noștri, care vor reprezenta Republica Moldova pe scena mondială”, a scris edilul.

Mai exact, menționează Primarul General, pe 8 iunie, ai ocazia să le întâlnești pe viu pe:
-Anastasia Nichita, luptătoare, desemnată cea mai bună sportivă a anului din Republica Moldova în anii 2019, 2020, 2023;
-Irina Rîngaci, prima campioană mondială la lupte din istoria Republicii Moldova;
-Mariana Draguțan, luptătoare în stil freestyle, medaliată cu bronz la Campionatele Mondiale de Lupte și de două ori medaliată la Campionatele Europene de Lupte;

Cu medalii internaționale și performanțe de top, cele trei campioane sunt modele de urmat pentru toți tinerii sportivi, care aspiră la excelență în lupte feminine.

„Pe lângă întâlnirile cu aceste personalități, în cadrul Festivalului „Chișinău Sportiv 2024”, veți putea participa la diverse activități și demonstrații sportive care vor celebra pasiunea pentru sport și performanță”, a mai adăugat Ion Ceban.

Nu ratați șansa de a trăi împreună emoțiile și bucuriile sportului de performanță. Vă așteptăm cu drag la Festivalul „Chișinăul Sportiv 2024”.

Comments (0)
Add Comment