Chișinăul găzduiește a III-a ediție a Europe Triathlon Junior Cup

Pe 20 iulie, Capitala va găzdui cea de-a treia ediție a Europe Triathlon Junior Cup Chișinău. Evenimentul are drept scop reunirea sportivilor de performanță din Europa. Competiția va atrage juniori din 12 țări, inclusiv România, Turcia, Spania, Estonia și Italia, oferindu-le o platformă incomparabilă pentru a-și demonstra abilitățile și a concura la cel mai înalt nivel.

2024 Europe Triathlon Junior Cup Chișinău este mai mult decât o simplă competiție. Evenimentul oferă o oportunitate unică atât pentru sportivii de performanță, cât și cei în devenire să participe la probele sportive într-un mediu competitiv, dar prietenos. 

Ediția din acest an promite să fie de neuitat, cu trasee dificile, o atmosferă inedită și un nivel ridicat de competiție. Sportivii pot participa la curse individuale de înot, ciclism și alergare, precum și la ștafeta mixtă, care va testa spiritul de echipă și colaborarea sportivilor.

Competiția se va desfășura în conformitate cu standardele Europe Triathlon Junior Cup. Evenimentul este nominalizat ca unul dintre cele mai reușite starturi din Europa pentru juniori, în cadrul căruia se va desfășura și programul “Rising Stars” unde vor fi prezenți unii din cei mai promițători juniori pe arena internațională.

Probele sportive vor fi oficiate de arbitri și organizatori din Republica Moldova, care sunt deținătorii licențelor internaționale și instruiți la cel mai înalt nivel, astfel asigurând buna desfășurare a competiției. 

2024 Europe Triathlon Junior Cup Chisinau va fi parte a evenimentului Triatlon Festival, care se va desfășura în perioada 19 – 21 iulie, în parcul „La Izvor”. La eveniment vor participa atât sportivi internaționali de performanță, cât și atleți ai lotului național.

Nu ratați șansa de a fi martor la un eveniment sportiv de excepție! Veniți pe 20 iulie pentru a susține tinerii sportivi și pentru a vă bucura de atmosfera evenimentului 2024 Europe Triathlon Junior Cup Chisinau.

Comments (0)
Add Comment