Chișinăul va găzdui competiții europene de rugby în 2025-2026

Primarul general, Ion Ceban, a avut o întrevedere cu reprezentanții Federației Sportive Naționale de Rugby din Republica Moldova, alături de Philippe Tuccelli, Director de Competiții Rugby Europe. În cadrul discuțiilor, au fost abordate oportunitățile de a atrage competiții europene de rugby în Chișinău pentru anii 2025-2026.
„Colaborarea pe care am avut-o până acum cu Federația de Rugby a fost una de succes și am reconfirmat angajamentul nostru comun de a dezvolta sportul în rândul tinerilor din Republica Moldova. Prin acest parteneriat, ne dorim să transformăm Chișinăul într-un centru de atracție pentru rugby-ul european, oferindu-le tinerilor noștri șansa de a se dezvolta și de a-și reprezenta cu mândrie orașul și țara la nivel internațional”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

În acest weekend se desfășoară Campionatul European de Rugby pe Plajă Chișinău 2024! Evenimentul va avea loc în zilele de 31 august – 1 septembrie, în Parcul „La Izvor”. Vă așteptăm să susținem împreună echipele și să ne bucurăm de un spectacol sportiv de excepție!

Comments (0)
Add Comment