Descoperă Parcul „La Izvor” cu harta interactivă a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”

Ion Ceban te invită să explorezi harta interactivă a Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”, eveniment care va avea loc pe 8 iunie, în Parcul „La Izvor”, respectiv să te pregătești cât mai bine pentru o experiență de unică, de neuitat!

„Într-un efort de a oferi participanților o experiență completă și informativă, am dezvoltat o hartă interactivă care include toate detaliile despre evenimentul „Chișinăul Sportiv 2024”. Această hartă interactivă este accesibilă pe pagina noastră oficială și îți va permite să explorezi și să descoperi toate aspectele importante ale festivalului înainte de a ajunge acolo”, a scris Primarul General.

Menționăm că, pe harta interactivă vei găsi informații despre:
-Amplasarea exactă a festivalului în Parcul „La Izvor”
-Punctele de interes și zonele dedicate diferitelor activități sportive
-Punctele de alimentație și facilități pentru participanți

„De asemenea, prin intermediul hărții interactive, vei putea afla programul detaliat al festivalului, inclusiv orele și locațiile desfășurării diferitelor probe sportive, demonstrații și competiții. Astfel, vei reuși să-ți planifici în avans activitățile pe care dorești să le urmărești sau să te implici în ele”, a adăugat edilul.

Nu rata ocazia de a beneficia de toate informațiile importante și de a descoperi din timp toate posibilitățile pe care le vei avea în cadrul Festivalului „Chișinăul Sportiv 2024”, accesând adresa – https://shorturl.at/SyHJ2

Comments (0)
Add Comment