Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” se va desfășura pe 8 iunie. Ceban: „Evenimentul oferă părinților și copiilor o ocazie unică de a explora zecile de oferte sportive disponibile în oraș”

Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, anunță că, municipalitatea întinde o mână de ajutor părinților, care încă nu au decis ce activitate extrașcolară s-ar potrivi pentru copilul lor.

„Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” îți oferă o ocazie unică de a explora zecile de oferte sportive disponibile pentru copiii din municipiul Chișinău”, spune Ion Ceban.

Potrivit edilului, evenimentul se va desfășura pe 8 iunie, între orele 11:00-17:00, în Parcul la Izvor și va aduna laolaltă cele mai diverse discipline sportive și școli din oraș, oferindu-ți posibilitatea de a cunoaște în detaliu fiecare opțiune și de a alege activitatea potrivită pentru copilul tău.

„De la fotbal, baschet și tenis, la înot, atletism și arte marțiale, există ceva pentru fiecare pasionat de mișcare și sport. Fie că îți dorești să încurajezi dezvoltarea abilităților fizice, să promovezi spiritul de echipă sau să oferi copilului tău ocazia de a-și descoperi pasiunea, Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” este locul ideal pentru a găsi răspunsurile pe care le cauți”, a subliniat Primarul General.

Pe parcursul evenimentului, toți cei prezenți vor avea oportunitatea de a interacționa cu antrenori și reprezentanți ai școlilor sportive, care vor fi bucuroși să ofere informații suplimentare despre programul, costurile și beneficiile fiecărei activități.

Festivalul „Chișinău Sportiv 2024” susține promovarea unui stil de viață sănătos și implicarea activă a copiilor în activități sportive!

Comments (0)
Add Comment