Festivalul Lumea Copilăriei revine în Parcul Alunelul: Spectacole live și activități pentru întreaga familie

Festivalul „Lumea Copilăriei” revine în forță la Chișinău, cu cea de-a II-a ediție, informează Primarul General al Capitalei Ion Ceban. Potrivit edilului, evenimentul se va desfășura în perioada 31 mai – 2 iunie, începând cu ora 10:00, în Parcul „Alunelul”.

Primăria Municipiului Chișinău este partener al evenimentului.

„În prima zi de vară, sărbătorim Ziua Internațională a Copilului, o ocazie de a celebra cea mai frumoasă perioadă din viața fiecărei persoane – copilăria. Această zi specială este dedicată aprecierii și iubirii copiilor, sprijinirii acestora și promovării bunăstării lor pe plan mondial”, a scris Ion Ceban.

Publicul, de la mic la mare, va avea ocazia să îi vadă în scenă pe Cleopatra Stratan, Iuliana Beregoi, Kamelia Melnik, Ciao Patricia, Clounella, Reghina Alexandrina, precum și pe elevii școlilor de arte din Chișinău

IMPORTANT! INTRAREA ESTE LIBERĂ!

Scopul evenimentului, spune edilul, este de a conștientiza importanța drepturilor și bunăstării copiilor în societate. „Totodată, este o ocazie de a celebra fericirea și inocența celor mici, oferind membrilor comunității posibilitatea de a se conecta și de a trăi momente memorabile alături de cei mici”, a mai adăugat Ion Ceban.

Primăria Municipiului Chișinău este mândră să fie partener al acestui eveniment, susținând astfel eforturile de promovare a unei copilării fericite și sănătoase.

Vă așteptăm cu drag!

ceban
Comments (0)
Add Comment