FLYONE a inaugurat zboruri din Chișinău spre Praga!

Data de 17 iunie 2024 este marcată de un eveniment important pentru Republica Moldova și Cehia. În această zi a fost inaugurată cursa directă Chișinău – Praga, operată de către compania aeriană FLYONE.

Ambasadorul Republicii Moldova în Cehia, Alexandru Codreanu, care a participat la evenimentul de lansare a cursei aeriene directe Chișinău-Praga, a salutat inaugurarea cursei aeriene directe Chișinău – Praga, subliniind că noile oportunități de călătorie vor spori contactele inter-umane și de afaceri între statele noastre, contribuind astfel la consolidarea cooperării bilaterale moldo-cehe în domeniile comercial-economic și turism și facilitând călătoriile cetățenilor Republicii Moldova, iar țara noastră urmând a fi mai accesibilă și mai atractivă pentru turiștii și oamenii de afaceri din Cehia.

Directorul General FLYONE, Mircea Maleca, a declarat: „De acum ne putem mândri de faptul că solicitările oamenilor au fost îndeplinite și am reușit să lansăm zboruri directe. În viitor, intenționăm să lansăm și alte destinații atractive, consolidând astfel rețeaua noastră de zboruri și oferindu-le pasagerilor opțiuni potrivite pentru a conecta cele mai importante orașe din Europa.”

La bordul aeronavei, pasagerii au fost avut parte de o serie de surprize și cadouri speciale, într-o atmosferă festivă. Echipajul de cabină a fost pregătită să ofere o experiență de neuitat, iar la aterizarea în Aeroportul din Praga, aeronava a fost întâmpinată cu turnuri de apă. 

Cu o frecvență de două ori pe săptămână, orarul va fi organizat astfel:

Luni:
Chișinău (RMO) 13.40 – Praga (PRG) 14.40;
Praga (PRG) 15.40 – Chișinău (RMO) 18.30.

Vineri:
Chișinău (RMO) 07.10 – Praga (PRG) 08.10;
Praga (PRG) 09.10 – Chișinău (RMO) 12.10.

Pentru mai multe informații despre orarul zborurilor și rezervări, accesați flyone.eu  sau în aplicația mobilă FLYONE.

Comments (0)
Add Comment