Ilan Șor: Europa are nevoie de populism ieftin și de PR, nu de cetățenii moldoveni

Omul de afaceri și politicianul Ilan Șor a reacționat la decizia Uniunii Europene de a impune sancțiuni împotriva cetățenilor moldoveni. El a menționat pe blogul său că actuala conducere a UE este reprezentată de escroci.

“Ursula von der Leyen este ginecolog de profesie și vede totul în această viață prin prisma profesiei sale. Nu am nimic împotriva medicilor, dimpotrivă, ei salvează vieți. Dar cu astfel de “politicieni” aceste valori dispar în neant”, a scris Ilan Șor.

El a adăugat că anume astfel de politicieni analfabeți au „călcat în picioare valorile europene”. Și a subliniat absurditatea și ilegalitatea a ceea ce s-a întâmplat, având în vedere că sancțiunile impuse au afectat-o chiar și pe colega sa de clasă.

“Locuitorilor din Bălți, care ați venit și ați votat pentru Arina, votul vostru, se pare că, nu este important. Este important doar ceea ce crede Bruxellesul. Locuitorilor Găgăuziei care l-ați susținut pe Victor Petrov, voi sunteți niște neica nimeni în opinia UE. Telespectatorilor TV-6, ați urmărit, v-au plăcut emisiunile? “Nu se poate”, a spus Bruxellesul”, a precizat Ilan Șor în postarea sa.

El a mai spus că “Moldova nu are nevoie de o astfel de Europă”.

“Această Europă nu este interesată de soarta cetățenilor moldoveni. Această Europă are nevoie de populism ieftin și de PR”, a rezumat Ilan Șor.

ilan șor
Comments (0)
Add Comment