Începe sesiunea de lansare a Programului municipal de granturi pentru tineret

Primăria Chişinău anunţă, de mâine, 1 martie, sesiunea de lansare și informare despre Programul municipal de granturi pentru organizațiile de tineret din Capitală. Evenimentul de lansare va avea loc la Centrul municipal de Tineret Chișinău.

„În cadrul evenimentului, se va discuta despre domeniile de implementare în cadrul Programului municipal de granturi pentru organizațiile de tineret. De asemenea, participanţii vor avea posibilitatea să adreseze organizatorilor întrebări cu referire la obiectivele programului, suma de finanțare și multe altele”, a anunțat primarul Capitalei, Ion Ceban, printr-un mesaj transmis pe rețelele sociale.

Amintim, Programul municipal de Granturi pentru Organizații de Tineret din mun. Chișinău are drept scop susținerea inițiativelor tinerilor în domenii precum voluntariatul, incluziunea socială, dezvoltarea economică și personală și promovarea unui mod sănătos de viață. Programul este destinat organizațiilor neguvernamentale care au experiență în implementarea proiectelor pentru tineri și care vor propune activități care răspund nevoilor și intereselor acestora.

primaria
Comments (0)
Add Comment