Instruiri, granturi, infrastructură pentru tinerii antreprenori din Chișinău

Important pentru tinerii din municipiul Chișinău. Aceștia pot aplica deja la Programele municipale de suport antreprenorial.

În context, Primarul General al Capitalei, Ion Ceban, amintește că, municipalitatea, prin intermediul Centrului Municipal pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, a lansat în această primăvară procesul de aplicare la:
-Programul municipal de educație antreprenorială, în perioadă de 2 mai – 31 decembrie 2024;
-Programul Municipal pilot „Startup pentru Tineri și Migranți”, în perioadă de 2 mai – 7 iunie 2024;
-Incubator Municipal de Afaceri, deschis până la epuizarea locurilor disponibile.

„Incubatorul Municipal de Afaceri va asigura crearea infrastructurii necesare pentru a dezvolta afacerile prin: acordarea spațiilor fizice și virtuale pentru activitate; suportului logistic și tehnic pentru tinerii aflați la etapa inițierii unui Start-up; organizarea cursurilor de instruire și de mentorat; asigurarea suportului informativ privitor la sursele de finanțare a afacerii”, menționează Ion Ceban.

Primăria Municipiului Chișinău a deschis primul Centru Municipal pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, la începutul lunii mai curent, cu scopul de a promova și implementa bunele practici în procesul lansării și dezvoltării activităților antreprenoriale în rândul tinerilor din Capitală.

Comments (0)
Add Comment