Intellect Group evidențiază factorii cheie pentru succesul electoral

Rezultatele cercetării lunare “Political Rating”, realizată de Intellect Group, dezvăluie că factorii care contribuie cel mai mult la succesul unei campanii electorale sau la creșterea ratingului unui politician sau partid sunt proiectele și reformele cu impact concret în societate. Societatea acordă o importanță deosebită rezultatelor palpabile și proiectelor care îmbunătățesc calitatea vieții, în timp ce experții subliniază necesitatea schimbărilor strategice și sistemice, cu un procent de 35%.

Pe de altă parte, strategiile și abordările politice sunt apreciate de experți pentru rolul lor în guvernanță și politicile de succes, dar este esențial ca acestea să fie susținute de realizări concrete pentru a câștiga încrederea societății, conform unui procent de 33%. De asemenea, cercetarea arată că experiența în politică este valorizată, însă aceasta trebuie să fie corelată cu capacitatea de a aduce îmbunătățiri reale și de a proiecta viitorul.

Cercetarea a fost efectuată de experți din 20 de țări, printre care se numără Moldova, România, Ucraina, SUA, Germania, Austria și Marea Britanie, evidențiind o perspectivă diversificată asupra factorilor care influențează ratingul politic și succesul campaniilor electorale.

Comments (0)
Add Comment