Ion Ceban, în inspecție cu colegii în Parcul „La Izvor”: Zona a devenit una populară, vom investi în noi spații

Unul dintre cele mai populare parcuri din mun. Chișinău va deveni mult mai atractiv. Primarul Capitalei, Ion Ceban, anunță reabilitări în noi zone ale Parcului „La Izvor”, care, în ultimii patru ani, datorită investițiilor Primăriei Chișinău, s-a schimbat de la zero.

„Astăzi, alături de colegi am fost în teren pentru a inspecta proiectele. Parcul ,,La Izvor” din sectorul Buiucani a fost reamenajat în ultimii ani de la zero și este un proiect multianual. Astăzi în zonă sunt mai multe terenuri de sport multifuncționale, terenuri de joacă, mese de șah, tenis, havuz dar și piste pentru bicicliști. Plaja a fost curățată și amenajată cu nisip, au fost instalate şezlonguri, cabine de duş şi leagăne. A fost deschis Centrul de Tineret Buiucani și reconstruită Stația de Salvamari”, a declarat Ion Ceban.

Edilul Capitalei dă asigurări că spațiile verzi și zonele de agrement vor beneficia în continuare de noi investiții pentru dezvoltare.

„Urmează să mai completăm parcul și cu alte zone noi pentru sport și terenuri de joacă. La fel, preconizăm să proiectăm şi să creăm noi zone, ținând cont că în tot parcul sunt 5 lacuri. Avem mult de muncit și de realizat. Cert este că Parcul ,,La Izvor” a devenit unul popular pentru chișinăuieni și oaspeții orașului, acesta fiind plin de vizitatori. Tot în preajmă este amenajată parcarea cu aproape 350 de locuri, care urmează să o finisăm. Aduc aminte că această zonă acum 4 ani, era abandonată”, a precizat Ion Ceban.

capitalacebanprimaria
Comments (0)
Add Comment