Ion Ceban invită la consultări pentru proiectul bugetului municipal 2024

Primăria Chișinău a publicat pe site-ul oficial proiectul bugetului municipal pentru anul 2024. Acest document crucial va fi disponibil pentru consultare publică până pe 14 iunie.
„Invităm toate părțile interesate să analizeze proiectul bugetului și să participe activ la consultările organizate în toate Preturile de sector și la sediul Primăriei Chișinău” a scris primarul general, Ion Ceban pe pagina sa din rețelele de socializare.

Pentru a asigura o participare cât mai largă și un proces transparent, Primăria va organiza consultări în fiecare sector al orașului. „Graficul complet al consultărilor va fi plasat astăzi pe site-ul Primăriei Chișinău”, a menționat edilul.

Aceasta este o oportunitate importantă pentru cetățeni, organizații și alte entități interesate să își exprime opiniile și sugestiile privind alocarea resurselor financiare pentru acest an de activitate. „Rugăm fiecare parte interesată să examineze cu atenție proiectul bugetului și să contribuie la procesul decizional” a subliniat Ion Ceban.

Proiectul bugetului municipal pentru 2024 poate fi accesat pe site-ul oficial al Primăriei Chișinău, unde sunt disponibile toate detaliile necesare pentru participarea la consultări.

Comments (0)
Add Comment