Ministerul Mediului organizează drumeție în Rezervația Naturală „Codrii”

Cu ocazia ,,Zilei Familiei, Ministerul Mediului, de comun cu Agenția Națională de Prevenire și Combatere a Violenței împotriva Femeilor și a Violenței în Familie și Agenția „Moldsilva”, organizează o drumeție, în Rezervația Naturală „Codrii”. 

Drumeția cu genericul „Familiile și schimbările climatice”, vine să reitereze că educația pentru mediu începe în familie și că discutand aceste subiecte în familie, învăță tânăra generație să fie aibă grijă și să fie mai responsabilă cu mediul înconjurător.

Drumeția va fi organizată la data de 18 mai, 2024, ora 10:00. Punctul de plecare este Muzeul Rezervaţiei Naturale „Codrii”, comuna Lozova, raionul Strășeni, iar distanța parcursă va fi de 2.5 km. Cei care vor să participe se pot înregistra Aici.

Organizatorii vor asigura: ghidaj și asistență pe traseu; rularea filmului documentar despre Rezervaţia Naturală „Codrii”; excursia interactivă captivantă pentru copii la Muzeul Rezervației. 

Drumeția va culmina cu un – Popas gastronomic pitoresc, pe malul lacului, oferit de gazdele noastre de la Rezervația Naturală „Codrii”.Transportul până la Rezervația Naturală „Codrii” nu este asigurat.

Comments (0)
Add Comment