Moldova, nominalizată la 3 categorii de către un site prestigios de turisim şi vinificaţie

Wine Travel Award este un site pretigios de turism şi vinificaţie care anual desemnează câştigătorii, iar pentru asta cere şi ajutorul publiclului care este îndemnat să participe la votare. Castel Mimi este nominalizat la trei categorii – „Cartea de vizită a ţării, locul care trebuie vizitat”, „Cel mai frumos eveniment al anului – Festivalul Internaţional VinOpera” şi „Abordaarea progresivă” prin elementele de sustenabilitate pe care le introduce şi pe care le promovează vinăria.

Concursul are loc în perioada 1-31 martie, iar fiecare doritor poate vota câte o singură dată la cele trei categorii. Ulterior, un grup din 12 experţi internaţionali vor desemna câştigătorii care vor fi incluşi în ghidul WTA cu recomandări pentru o lume întreagă de a vizita atracţia turistică.

Poţi vota şi tu accesând fiecare dintre aceste linkuri:

Pentru a desemna Castel Mimi drept atracţia turistică Must Visit:

Pentru a desemna Festivalul Internaţional de Muzică Clasică VinOpera Event of the Year:

Pentru a vota Castel Mimi la categoria Progressive Aproach:

În cadrul concursului pentru Wine Travel Awards, Castel Mimi se prezintă nu doar ca un producător de vinuri de înaltă calitate şi gazda celei mai frumoase atracţii turistice din ţara noastră, dar şi ca un promotor al unei afaceri sustenabile prin protejarea mediului ambiant. Unul dintre elementele prin care se remarcă este parcul fotovoltaic care asigură în prezent 40% din necesităţile castelului, iar în următorii cinci ani, echipa îşi propune ca locaţia să devină independentă energetic.

Comments (0)
Add Comment