Moldova va disputa primul meci din acest an cu Macedonia de Nord

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova va disputa primul meci în noul an pe 22 martie! “Tricolorii” se vor confrunta într-o partidă amicală cu reprezentativa Macedoniei de Nord, participantă la ultimul turneu final al Campionatului European.

Partida va începe la 17:30 și se va disputa în Turcia, acolo unde echipa noastră națională are programat un cantonament în perioada dintre 18 și 27 martie, transmite evenimentul.md cu referire la moldova1.md.

Conform Federației Moldovenești de Fotbal, selecționerul Sergiu Cleșcenco va anunța lotul pentru acest meci la începutul lunii martie.

Echipa națională de fotbal a Republicii Moldova a jucat până acum 3 partide directe cu cea a Macedoniei de Nord și toate s-au terminat la egalitate. “Tricolorii” vor mai disputa un meci amical în luna iunie, pe teren propriu, însă adversarul încă nu a fost dezvăluit.

Toate meciurile echipei naționale de fotbal a Republcii Moldova vor fi transmise în direct și în exclusivitate la postul public de televiziune “Moldova 1”.

Comments (0)
Add Comment