O bunică de 80 de ani din Coreea de Sud ar putea face istorie la Miss Univers

Choi Soon-hwa, o femeie de 80 de ani din Coreea de Sud, este pe cale să sfideze normele și să intre în istoria concursurilor de frumusețe, devenind una dintre cele mai în vârstă concurente la Miss Univers. Deși are trei nepoți și a început să facă modelling la 72 de ani pentru a-și suplimenta pensia, Choi este acum finalistă în competiția Miss Univers Coreea de Sud și ar putea reprezenta țara la etapa internațională din Mexic în noiembrie.

Cu o carieră recentă în modelling, apărând în reviste de renume și în campanii comerciale, Choi își dorește nu doar să cucerească scena de frumusețe, ci și să transmită un mesaj puternic despre îmbătrânirea activă și sănătoasă. “Vreau să uimesc lumea”, a declarat Choi, evidențiind că își dorește să demonstreze că vârsta nu reprezintă o barieră pentru a trăi sănătos și activ.

Concursul Miss Univers, care până anul trecut impunea o limită de vârstă de 28 de ani, și-a deschis porțile pentru femei din diverse categorii de vârstă și situații de viață, în urma presiunilor de modernizare. Choi, împreună cu alte femei în vârstă, cum ar fi Lorraine Peters (58 de ani) din Canada și Alejandra Marisa Rodríguez (60 de ani) din Argentina, reprezintă noile fețe ale competiției, aducând o diversitate tot mai mare în peisajul concursurilor de frumusețe.

Pentru Choi, această competiție nu este doar o oportunitate de a-și realiza visul din copilărie, ci și o platformă pentru a arăta că frumusețea și încrederea pot persista la orice vârstă. “A arăta frumos în exterior este important, dar cred că trebuie să fii în largul tău și să îi respecți pe ceilalți”, a spus ea. Cu o atitudine pozitivă și sprijinul familiei, Choi își propune să inspire generații întregi, arătând că vârsta nu este un obstacol în calea succesului și viselor îndrăznețe.

Fă-ți telefonul mai inteligent cu știrile Evenimentul.md. Abonează-te și fii mereu la curent!

Comments (0)
Add Comment