O Capsulă a Timpului, dezgropată la Centrul de Tineret Ciocana. Ion Ceban: „Ne-am ținut de cuvânt, ne-am extins și am oferit tinerilor oportunități”

Moment demn de filmele de la Hollywood. În municipiul Chișinău, pe teritoriul actualului Centru de Tineret Ciocana, a fost dezgropată o Capsulă a Timpului, care a fost îngropată de primii tinerii implicați în promovarea și dezvoltarea acestui Proiect.

Potrivit Primarului General al Capitalei, Ion Ceban, voluntarii absolvenți și actuali ai Centrului Municipal de Tineret Chișinău au deschis această capsulă, la o distanță de patru ani.

„Tinerii au avut ocazia să-și redescopere mesajele lăsate, să-și reamintească gândurile și speranțele pe care le-au împărtășit pentru sine din viitor. Cu bucurie și emoție, au citit aceste mesaje, rememorând momentele și aspirațiile trecute”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

De asemenea, menționează edilul, tinerii au lăsat noi mesaje pentru o nouă Capsula a Timpului, care urmează a fi deschisă peste cinci ani.

Între timp, grație implicării Primăriei Municipiului Chișinău, prin Direcția Generală Educație, Tineret și Sport, primul grup de voluntari ingenioși a reușit să crească și să se extindă. Astfel, astăzi, Capitala se poate mândri cu cinci Centre de Tineret, câte unul în fiecare sector al orașului, toate deschise pentru copiii și adolescenții din Republica Moldova dornici de a descoperi noi oportunități.

Vezi mai jos ce activități vor avea loc pe parcursul acestei săptămâni, dedicate celor cinci ani de activitate a Centrelor de Tineret din municipiul Chișinău: https://www.facebook.com/events/974792840818831/

Comments (0)
Add Comment