O nouă poveste de succes la Orhei – parcul modernizat de echipa “ȘOR”, în imagini unice cu procesul de construcție!

La doar două zile de la inaugurare, parcul modernizat din Orhei a adunat sute de vizitatori, care s-au bucurat de atmosfera de poveste și de facilitățile moderne.

Părinți și copii, cupluri de toate vârstele și tineri îndrăgostiți au ales să-și petreacă aici timpul liber, să comunice și să se relaxeze.

Fețele vizitatorilor exteriorizau fericire și mândrie. Ei ne-au mărturisit că sunt extrem de fericiți și recunoscători că au un parc modern și frumos, care le oferă o multitudine de posibilități de recreere.

“Este incredibil cum acest parc a prins viață într-un timp atât de scurt. Frumusețea din jur mă inspiră și îmi creează dispoziție bună”.

“Este minunat să avem un loc atât de frumos în orașul nostru, unde toată lumea se poate bucura în egală măsură.”

Transformările frumoase prin care a trecut parcul, într-o perioadă scurtă de timp, confirmă capacitatea echipei “ȘOR” de a implementa proiecte de anvergură și determinarea de a transforma Orheiul într-un oraș al bunăstării și prosperității.

O perioadă îndelungată, parcul a fost evitat de localnici din cauza aspectului său dezolant și lipsei condițiilor pentru recreere. Echipa lui Ilan Șor și Primăria Orhei nu s-au lăsat descurajate, și s-au pregătit minuțios pentru a anima acest loc.

Datorită unui plan arhitectural bazat exclusiv pe necesitățile locuitorilor și investiții considerabile, parcul a căpătat un aspect modern și potrivit pentru toate generațiile.

Eforturile nu s-au limitat doar la restabilirea aspectul estetic – o atenție deosebită a fost acordată asigurării siguranței parcului și a instalațiilor, deoarece mulți copii vor veni să se distreze aici.

În aceste condiții, noua grădină publică devine un loc emblematic nu doar pentru municipiul Orhei, dar și pentru întreaga Moldovă. Aici, oamenii pot savura frumusețea naturii, pot face sport, pot organiza întâlniri de echipă și pot crea amintiri de neuitat.

Astfel, echipa lui Ilan Șor a demonstrat că nicio provocare nu este imposibilă, atunci când există determinare și muncă bine organizată.

“Ceea ce, pe vremuri, era ignorat a devenit acum un loc de destinație pentru întreaga comunitate, un loc unde oamenii se adună pentru a-și petrece timpul liber plăcut și relaxant. Acest parc este o dovadă că, atunci când lucrăm împreună, putem crea minuni și moșteniri durabile pentru generațiile viitoare”, ne-a spus primarul Tatiana Cociu.

Parcul se întinde pe o suprafață de aproximativ 7 hectare, care este în totalitate iluminată. Trotuarele și aleile noi, băncile confortabile, pistele pentru cicliști, terenurile sportive și de joacă moderne și rampele cu balustrade pentru bătrâni, persoanele cu dizabilități și părinți cu cărucioare au îmbunătățit semnificativ aspectul acestuia. Principalele atracții – instalațiile arhitecturale moderne, unice în Moldova, decorate cu lumini LED și havuzul pietonal, cu 12 arcade iluminate.

orhei
Comments (0)
Add Comment