Planuri ambițioase pentru dezvoltarea Parcului-pădure dintre sectoarele Râșcani și Ciocana

Parcul-pădure dintre sectoarele Râșcani și Ciocana va fi reabilitat, anunță primarul Capitalei, Ion Ceban, în urma unei inspecții organizată cu responsabili ai municipalității în această zonă verde a Chișinăului.

„Practic, a rămas unul dintre ultimele parcuri pe care, deocamdată, nu l-am modernizat, iar acum ne propunem conform planului să începem lucrările în primă etapă. Astăzi, am fost împreună cu echipa pentru a vedea când și cu ce începem”, a precizat Ion Ceban.

În curând, vor fi inițiate lucrări de amenajare în perimetrul și în jurul primului lac, precum și la intrarea în parc.

„Acest parc este foarte solicitat și ne propunem să-l modernizăm și să creăm condiții pentru toți locuitorii, dar și oaspeții capitalei. Amintesc că pe parcursul ultimilor ani, am reușit să începem reabilitarea practic a tuturor parcurilor, aleilor și zonelor verzi, dar și să creăm altele noi, a mai rămas Grădina Publică Ștefan cel Mare și Sfânt”, a mai adăugat Ion Ceban.

Potrivit edilului, în toate parcurile proiectele de reabilitare și amenajare sunt pe etape, astfel că municipalitatea reușește să îmbunătățească multe condiții în fiecare an.

Comments (0)
Add Comment