Primăria Chișinău sărbătorește Ziua Copilului cu evenimente speciale și intrare gratuită la Grădina Zoologică

Primăria Municipiului Chișinău va organiza pe data de 1 iunie un șir de activități dedicate Zilei Internaționale a Copilului. Despre acest lucru a informat Primarul General, Ion Ceban, în cadrul ședinței serviciilor operative a Primăriei Capitalei.

Astfel, menționează edilul, cu această ocazie, La Grădina Zoologică va fi organizată Ziua Ușilor deschise.

„La Grădina Zoologică, așa cum am convenit, va fi organizată Ziua Ușilor deschise, iar intrarea pentru toții copiii să fie gratuită, nu doar pentru cei cu vârsta de până la șapte ani, mai ales că în ultimii ani, Primăria a investit enorm în reabilitarea și modernizarea Grădinii, unde, de asemenea, au ajuns și animale noi, în această privință, urmând să fie întreprinse și alte acțiuni”, spune Ion Ceban.

Totodată, în contextul Zilei Copilului, Primarul General a mai anunțat și despre faptul că, Ziua Ușilor deschise va fi și la Î.M. Regia „Autosalubritate”, directorul interimar al Întreprinderii, Igor Gîrlea, oferind mai multe informații în acest sens.

„Noi vrem să organizam Ziua Ușilor Deschise la sediul Întreprinderii, unde vizitatorii vor putea vedea cum lucrează autospecialele, să afle mai multe despre sortarea corectă a deșeurilor la sursă și despre procesul, privind gestionarea deșeurilor. Acțiuni speciale vor fi organizare și pentru cei mici”, a adăugat Igor Gîrlea.

Toată agenda cu evenimente dedicate Zilei Copiilor, organizate de Primăria Municipiului Chișinău, va fi făcută public, imediat cum va fi definitivată și aprobată.

Comments (0)
Add Comment