Primăria Chișinău sărbătorește Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului în „Teatrul Verde”!

În contextul Zilei Lucrătorului Medical și a Farmacistului, Ion Ceban, anunță că, Primăria Municipiului Chișinău va organiza un concert dedicat tuturor cadrelor medicale și locuitorilor Capitalei.

Evenimentul cultural-artistic va fi celebrat joi, 13 iunie, la „Teatrul Verde” din Parcul „Valea Morilor”.

„Dorim să aducem un omagiu special tuturor lucrătorilor medicali care, zi de zi, se dedică sănătății și bunăstării noastre. Eforturile și sacrificiile lor neîncetate sunt esențiale în lupta pentru menținerea sănătății publice și a siguranței comunitare”, a scris Primarul General.

În scenă vor urca Orchestra simfonică „Mugurel”, sub bagheta prim dirijorului Ion Dascăl, alături de soliștii Andrei Coțofană, Rodica Buhnă, Constantin Rotaru, Natalița Munteanu, Mihai Cvasniuc, dar și Ansamblul model etno-folcloric „Romanița” și îndrăgiții interpreți Costi Burlacu & Corina Țepeș.

Ziua Lucrătorului Medical și a Farmacistului este sărbătorită în Republica Moldova, anual, în a treia duminică a lunii iunie. Această zi recunoaște nobilitatea profesiei de medic, una dintre cele mai responsabile și onorabile meserii.

Concertul va începe la ora 18:00. Intrarea este liberă.

primaria capitalei
Comments (0)
Add Comment