Primarul Ion Ceban aduce în atenție alunecările de teren din strada Tudor Strișcă și solicită măsuri urgente

Primarul General al Chișinăului, Ion Ceban, a adus în atenție în cadrul ședinței săptămânale a serviciilor municipale problema alunecărilor de teren în strada Tudor Strișcă 6 și 6/1. Ceban a subliniat necesitatea unor măsuri urgente pentru gestionarea acestei situații, precum și importanța colaborării între instituțiile responsabile.

„Alunecările de teren din str. Tusor Strișcă 6 și 6/1 au loc înspre parcul Valea Trandafirilor. În acest sens, au fost anunțate toate instituțiile responsabile, a fost convocată Comisia Situații Excepționale Centru pe subiectul alunecărilor de teren. Toți membrii au fost informați iar responsabilii s-au deplasat la fața locului. La moment, materialele sunt transmise tuturor instituțiilor responsabile de acest domeniu”, a declarat primarul general, Ion Ceban.

Primarul a subliniat că actele pentru construcția blocurilor din str. Tudor Strișcă 6 și 6/1 nu au fost eliberate pe perioada mandatelor sale în calitate de edil.
Totodată, Ion Ceban a vorbit despre importanța transmiterii materialelor și informațiilor către toate instituțiile responsabile pentru a lua măsuri adecvate în gestionarea acestei situații.

cebanprimaria
Comments (0)
Add Comment