Sărbătorirea absolvenților: Gala absolvenților – 2024 în Parcul „Alunelul”

Ion Ceban anunță că, Primăria Chișinău are deosebita plăcere de a invita comunitatea la „Gala Absolvenților – 2024”, un eveniment de mare amploare dedicat tinerilor absolvenți.

„Vă așteptăm pe 23 iunie, începând cu ora 17:00, în Parcul „Alunelul”, pentru a celebra împreună acest moment unic și emoționant, alături de peste 12.000 de absolvenți din municipiul Chișinău”, a scris Primarul General.

Potrivit edilului, acești tineri se vor reuni pentru a împărtăși emoțiile, bucuriile și experiențele acumulate de-a lungul anilor de studiu, iar „Gala Absolvenților – 2024” este o ocazie deosebită de a le recunoaște eforturile și realizările, marcând sfârșitul unei etape importante din parcursul lor educațional.

„În cadrul galei, vor fi premiați câștigătorii concursului „Absolventul anului”. De asemenea, la eveniment vor fi prezenți oaspeți de onoare, personalități marcante ale comunității noastre, care vor transmite mesaje inspiraționale și de încurajare pentru proaspeții absolvenți”, mai zice Ion Ceban.

Menționăm că, atmosfera va fi animată de artiști renumiți, precum Cătălin Josan, Guz și Lupii lui Calancea. „Gala Absolvenților – 2024” va continua cu un disco party animat de un DJ, unde toți participanții vor putea să se distreze și să danseze pe ritmurile muzicii moderne, sărbătorind astfel sfârșitul unei etape din viață și începutul unui nou capitol.

Nu ratați această ocazie unică de a celebra alături de tinerii noștri absolvenți și de a crea amintiri de neuitat.

Comments (0)
Add Comment