Sezonul estival în plină desfășurare: Tabăra „Cireșarii” deschide schimbul trei

Tabăra „Cireșarii” din orașul Vadul lui Vodă, municipiul Chișinău, a început astăzi, 27 iunie, schimbul trei de odihnă al copiilor.

„Zilnic, cei peste 200 de copii sunt implicați într-o varietate de activități distractive, jocuri, competiții, concursuri, instruiri, ateliere de creație, scăldat și multe altele. De asemenea, copiii beneficiază de condiții excelente de cazare și mâncare gustoasă”, a scris Ion Ceban pe rețelele sociale.

Potrivit Primarului General, în acest sezon estival, Tabăra „Cireșarii” activează în perioada 3 iunie – 28 august, urmând să găzduiască în total 1.750 de copii, în cele șapte ture a câte zece zile fiecare, cu una mai mult față de anii precedenți, pentru a acoperi numărul mare de solicitări din partea părinților.

Amintim că costul unui bilet la Tabăra „Cireșarii” este de 3.700 de lei, dar părinții achită doar 20% din valoarea acestuia, ceea ce constituie 740 de lei.

În acest context, Primăria Chișinău informează că și celelalte două tabere constante, „Alunelul” și „Poenița Veselă”, gestionate de municipalitate, își continuă activitatea.

Pentru buna desfășurare a sezonului estival 2024, Primăria Capitalei a alocat un buget de peste 35.300.000 de lei.

Comments (0)
Add Comment