Sport pentru toți. Noul stadion din Cricova, deschis oficial

Locuitorii orașului Cricova vor putea face în continuare sport pe un nou stadion modern și multifuncțional, realizat printr-un parteneriat între Primăria Cricova și Primăria Municipiului Chișinău.

„Noul stadion cuprinde mai multe zone de sport destinate amatorilor de fotbal, volei, handbal și baschet. Zona a fost amenajată cu scaune pentru spectatori. Terenul sportiv va fi deschis atât pentru locuitorii orașului, cât și pentru elevii liceului „Al. Mateevici”, care se află în preajmă. De asemenea, aici vor fi organizate competiții și diferite evenimente sportive”, menționează Ion Ceban.

Costul lucrărilor este aproape de 4,8 milioane de lei, dintre care municipalitatea a alocat un milion de lei. Contribuția locală în acest proiect este de aproape 3,8 de milioane de lei.

În context, Primarul General, amintește că, în ultimii ani, infrastructura sportivă din întreg municipiul Chișinău trece printr-un amplu proces de reabilitare. „Au fost construite și modernizate stadioane, terenuri sportive, săli de sport atât în Capitală, cât și în cele 18 suburbii”, a conchis Ion Ceban.

Fă-ți telefonul mai inteligent cu știrile Evenimentul.md. Abonează-te și fii mereu la curent!

Comments (0)
Add Comment